Tidig söndag

Hej!
Ja, jag vet dålig uppdatering men har fktiskt inte haft tid. Just nu ligger jag i min säng med danne bredvid mig som sover som en gris men ja älskar han ändå! Tänker faktiskt mest på hur bea mår hände ju lite saker igår tänker dock inte berätta de hur nyfikna ni än är !!  Nehe nu ska ja väl ta och berätta lite om dom senaste dagrna.

Fredag:
Åkte till skolan va helt okej dag faktikst efter skolan åkte jag och bea till råslätt och sen hem till mig och gjorde tacopaj hur gått som helst. Sen beslt vi oss för att åka in till stan. gjorde väl inte så mkt där.

Lördag(igår):
Vaknade av att syster kom in och hämtade min dator sen blev de bara att gå upp och fixa i årdning sig för att sedan åka till polishuset och ta kort. Sen käkade vi på chili tai och sedan som vanligt drog vi oss till ica maxi handlade vindruvor naturgodis och tidning blev in touch ! När ja kom hem kom danne va me han en stund sen fljde vi med bea ner till kiosken för att handla saker till filmen vi sedan kollade på vidio clip den va helt störd.

Nehe nu ska ja ta och kolla på den efterlängtde made of honor :) och se om danne vaknar och vill kolla på den med mig eller om han sover och ja får kolla på den här i min trånghet efter som danne tar upp hela sängen:P<3

Hejs

Why?


kärlek




   

Syster mitt största faan! <3 haha

vaknade lite senare än vad ja hade planerat men ja hann till bussen ändå. Väl i skolan fick jag reda på att jag och bea har engelska och svenska tillsammans iallafall :)

Efter skolan åkte vi till råslätt och träffade vickis va där i flera timmar sen åkte vi till öxnehaga orkar inte prata om de har allafall varit en sjukt seg och tråkig dag förutom att jag och bea hade lite kul. När ja kom hem somnade ja typ direkt sen ringde bea och väckte mig och efter de ringde danne. Just nu kollar jag på en prinsessas dagbok på 3an va länge sen ja såg den. Men om ja ska va helt ärlig så ska ja nog gå och lägga mig snart!!

Imorgon:
Börjar kvart i 12 slutar 20 över 3 har y ämnen hela den tiden sen efter skolan ska jag hem och danne ska komma till mig har ingen aning om vad vi ska gör men hittar väl på nåt.

Förlåt för att ja uppdaterar här så dåligt innan hade jag tid att skriva flera meter långa blogginlägg :P men nu har ju skolan börjat och de betyder mycket tröttare och mycket mindre tid till datron!

Nehe gott folk nu ska ja ta och kolla lite till på filmen sen ska ja faktiskt gå och sova. Men imon börjar ja ju som sagt senare och har kanske tid att skriva några rader innan ja drar till skolan.

Kyss mina älsklingar


Gumman de är bara så pojkar är efterblivna :)

Nehe idag har ja och danne vatt tillsammans i 3 månader <3 inte för att de är så stort men va fan är man kär så är man:).

Idag åkte jag till skolan och va där typ vid 8 jag och bea fattade ingenting av vad vi skulle va nån stans dom hade bytt salra för både frisör och florist sen när ja äntligen kom till rätta fick ja reda på att vi skulle till vätterstranden och massa skit. Sen gick ja och bea på stan och va på vårdcentralen och en drog vi hem :)

Danne kom till mig vid 5 eller vad de va (?) sen låg vi och pratade och mös sen va han tvungen att dra hem eftersom att ja ska upp tidigt imon. han är ju ledig !!

nehe nu blev inte inlägget så långt idag men blir nog längre imon :)

godnight <3


skolan imon !

Har inte haft tid att uppdatera sorry!!

Men nu har ja :D Kan berätta lite om helgen.
Fredas vet ni ju redan så vi börjar med lördan:
Danne vaknade upp bredvid mig :) låg i sängen ett tag. Följde han hem en bit de va jobbigt :P Sen när ja kom hem gjorde ja i ording mig och sen åkte ja och mikael och hämtade matte och bea i taberg så mikael kunde köra oss till råslätt. Stannade där ett tag sen drog jag och bea till a6 men han inte stanna där så länge eftersom att vi skulle iväg och jobba på en fest i huskvarana ( beas mammas 40 års fest). Men vi han köpa lite små grejor.
Festen va väl helt okej vi jobbade ju i baren och vi fick ju dricka själva med perfect:! Sen blev alla för fulla så ja och bea drog hem med bussen.

Idag:
Har vatt på a6 med bea handlade nån sak för naglarna och ett nagelack sen drog vi till råslätt har haft skit kul allafall när vi gick från råsltt till röde påle :) Älskar dig gumman<3. sen drog vi hem och danne kom och han låg och höll om mig de va helt underbart vill att hn ska göra de varje dag då skulle ja inte haft några problem med att somna men imon har ju han och ja vatt tillsammans i 3 månader <3. Nu e ja här helt ensam vid datorn och orkar inte ha uppe ögonen längre så nu ska ja sova måste gå upp halv 6 imon fy att man ska böj skolan så tidigt.

godnatt älsklingar <3


Fredag

Ett mycket viktigt tips till er alla ! om ni ska köpa riktigt gott natur godis köp de av detta märlet -> 

Hej alla va gör ni e sån här härlig fredag? Ja själv städar mitt rum men tog ett litet uppehåll för att blogga lite :). Snart kommer pappa hem och då ska vi äta nåt ut av de godaste ja vet kycklingsallad i pitabröd mums!!

Idag:
Vaknade gick upp och fixade mig sen tog ja och syster bussen in till stan. Gick till en libanesisk resturang vet dock inte vad den heter men tror faktisk inte dom har speciellt många sådana resturanger i jönköping. Efter vi hade ätit otroligt god mat ( som min syster bjöd mig på tackar! ) gick vi till ica maxi handlade lite behövde block och sånt till skolan men köper de imon istället när ja ändå ska åka in till stan men bea :) ikväll kommer danne som ja inte har träffat på några dagar nu :P blir väl lite mys och sånt.

Nu längtar ja faktiskt till vintern är så mysigt mörkt och härligt och man kan tända massa ljus i rummet nån mer som tycker att vintern är mysigare än sommarn? okej ja hatar vintern annars men dom små detaljerna gör faktiskt vintern lite bättre.

Nåt jag hatar är getingar och de släcktet usch de va en geting i mitt rum nyss men hade hårsprejet i ena handen och en tidning i den andra kom dock inte till användning pga att getingen hittade ut själv!

Nehe nu ska ja fortsätta städa. uppdaterar kanske senare
Love<3


Skit också!

Ja känner mig helt jävla seg i kroppen! när ja går upp och går en stund så blir ja helt yr efter ett tag. Och sen när ja sitter ner eller ligger i min säng så är allt helt okej asså va är de för fel nån som har en aning om vad de kan vara?

Idag vaknade jag mådde piss kanske inte är världens trevligaste att berätta att ja spydde inatt vet inte varför kanske för pizzan ja åt  eller nåt annat. Kunde inte gå upp i morse tur att telefonen låg brevid mig så ringde till skolan och sjukanmälde mig. Så har knarkat alvedon hela dan! inte världens roligase. Ska försöka gå imon mår ju lite bättre fast har ingen aning om när jag börjar eller nånting och har för mig att vi skulle göra nåt speciellt typ åka nån stans och då spelar de ju egentligen inte så stor roll om jag mår dåligt för schemat börjar inte gälla förens på måndag. Ska faktiskt sköta skola nu ja har ju inte precis gjort de den senaste tiden!

Nehe nu ska ja sova får se hur de blir imon.

love<3


Hårdrocks tema idag! Eller aa iallafall i mitt fucking fitt huve!

Ja folk ja vet att man inte bör sitta vid datorn när man har ont i huvet. Men har fakiskt ingen ork till att värken försöka sova eller göra nåt annat. Har egentligen ingen ork till att blogga heller just nu:/ och då e de illa!. Men ja skiter i hur jävla  ont de gör för ja tänker inte gå med på att dom ska fitta sig i mitt huvve just nu! Nehe nu ska ja sluta klaga och skriva om nåt vettigt fast egentligen har ja inget vettigt att skriva om. Men ska hitta på nåt!!

Helgen kan ja skriva lite om :) Eller aa va som kommer hända hitills de kan ju ändras. På fredag ska ja och emelie gå ut och äta hon bjuder snäll syster hon kom in till mig och sa att hon ville bjuda mig på lunch och de tackar man inte nej till :) libanesikst (stavning?) skulle vi äta på låter gott :). Sen har ja ingen aning om va ja ska göra på kvällen. På lördag ska ja va me danne sen skulle jag och bea jobba på hennes mammas fest (?). Söndag har ja ingen aning faktiskt får se va som hittas på kanske stan med bea?.

Asså de e många som läser min blogg men varför kommenterar ni inte bajsungar :D <3

Nene nu ska ja väl kanske kolla på film eller sova eller nåt men vi hörs

love<3


en rosa ko kan flyga!

  

Hejsan:D mår ni bra? själv så mr ja sådär har sovit ett tag nu och känner mig hängig de e ganska jobbigt men ja har tänkt och måste gå till skolan imon eftersom jag inte vill missa dom första lektionerna och de e faktiskt bara 2 skoldagar kvar denna veckan men de värsta med imon är att jag går till 16.40 ush!

Idag (efter konsum):
Gick hem och kollade på the simpsons egentligen tycker jag att de suger men hade inget annat att kolla på sen kom syster hem och frågade om jag ville spela slut hennes batteri på mobilen så ja spelade guitar hero de e fan as kul ja funderar på att köpa mig de :P. Eller önska i födelsedagspresent eller nåt. aja sen efter de somnade jag vaknade för ett tag sen av att ja va helt lustig min kropp kändes helt förlamad och känns som jag inte orkade nånting. La mig i sängen och vilade lite till och nu mår ja bättre :). Ska ta en alvedon snart med för i mitt huvve just nu spelar dom hårdrock.

Senare:
Pappas tjej kommer hit och han skulle laga nån mat de brukar va extra god mat när hon kommer på besök konstigt va ;). Ska bara ta de lungt och försöka få bort allt skit i kroppen så ja orkar skolan för tänk om nn tar de skåpet jag vill ha :P. Nee de tror jag inte... Ne nu vet jag va ja ska göra kolla på the hills :) typ världens bästa program nån som håller med mig? om de e nån som kollar på de så tycker jag att lauren passar med brody och jag hatar steven! vad tycker du?

Nehe nu har ja väl inte så mkt mer att tilllägga men ni får ha de så bra så hörs vi:)
Love eran lollo <3

The best you never had

NU har jag mer ork till att skriva några rader här:)

Idag:
Vaknade vig 6 gick ner och käkade frukost med pappa. Fixade mig och 8 kom farbror och körde mig till skolan. Smidigt att hitta allafall. Gick in till min nya klass alla va snälla och verkar som jag kommer i en väldigt bra klass. De kommer nog bli kul. Fast va jobbigt när vi skulle gå till pingstkyrkan fy! sen mötte jag victor och victor gick med dom till june och träffade massor. Och när ja kom hen la jag mig in sängen och somnade direkt.

Imon är man då ledig gött och slipper idrotten på torsdag. ska kanske va me danne eller nåt imon får se va han har ork till och vad jag har ork till. Ska iallafall gå till konsum och köpa naturgodis vet jag :P 
Nehe nu funderar jag på om jag ska sova eller inte nej föresten jag ska kolla på the hills har blivit besatt av de nu! de e bara så himla över bra

Photo:

uppdaterar imon. godnatt älsklingar <3 


första dagen på den nya skolan

Helt okej dag. klassen var också helt okej.

Bussresan hem va la roligast när alla norrahammars bor snackade :P

asså förlåt men orkar verkligen inte skriva..

ledig imon
uppdaterar kanske senare

love<3

Nervös!

Shiiit va nervös jag är! skolan börjar imon :/ känns som sommarlovet bara har varat en vecka. Vill ha mer sommarlov!

Igår:
Danne ringde och frågade om vi kunde ha filmkväll med bea och matte. Han pratade med matte och matte sa att han bara skulle komma om danne hämtade han på öxnehaga han gjorde de och när han kom upp dit kunde inte matte följa med snäll att han inte sa de tidigare stackars danne fick åka flera mil i spöregn på mopp och jag och bea gick i spöregn från norrahammar till taberg. Stackars beas mamma va tvungen att skämma ut sig med!  sen gick jag och bea gick ner till ica och träffade marcus lite sen när danne kom drog ja och han hem till mig :).

Idag:
Ted ringde och väckte oss 8 typ som tur va kunde jag somna om. sen åkte danne hem och jag har lagat mat och bara slappat sen dess:)

Och bea du måste bli frisk tills imon!!

love<3


Morfar<3


Lördag

Hejhej :)

Nåt kul för er? Nja jag har väl de så där håller på att tvätta kläder för fullt måste ha alla kläder i garderoben så jag kan se va ja ska ha på mig första dan i den på den nya skolan ! ...Gud vad jag är nervös nu de e några få dagar kvar vi börjar på tisadag. Ska bli både kul och mindre kul.

Igår:
Matte och Bea ringde och kollade om jag kunde ringa danne och fråga om han kunde dissa dom han va me och va me oss istället:P okej de låter elakt men tycker inte om när min lilla pojk dricker och ja inte har nån koll på han. Men jag ringde men svaret blev inte riktigt som ja hade tänk mig. Ja tänkte ehh wathever jag klarar mig men de gjorde inte matte han hittade på att jag va as arg och ledsen på Danne vilket jag inte ens var i närheten av. Sen fick jag ett argt sms av Danne och han var mindre glad över att ja faktiskt visste att han skulle festa och shit va han nu skrev. Men som sagt ja va ju inte tjurig så skrev de till han. Matte kom på en annan sak och sa att dom skulle gå och lägga sig tidigt eller hur de va? Tillslut gav danne sig och matte fick som han ville så danne ringde helt plötsligt och sa att han var utanför mig. Jag gick ut och då kommer matte och bea så vi drar till brodalen. Där spenderade vi la några timmar. Sen flippade danne som fan asså vet inte va som hände men ja gick i vägoch började lipa och bea som är en underbar vän sprang efter <3. Men de som sårade var att danne satt kvar och de han sa till mig !. När ja kom hem gick ja in till min syster och la mig i hennes säng och hon höll om mig och pratade med mig tur att de finns folk som ställer upp <3! Sen ringde danne och sa förlåt och sånt när han kom hade han nyktrat till lite och vi prata och allt blev bättre. Han lovade att de skulle bli bra igen och att om båda försöker få de som förut så kommer de gå! Sen somnade han:P och han snackade i sömnen som vanligt han sa typ att jag skulle få 3 önskningar av nån ande om jag hämtade saft och att han inte fattade vad bea sa för hon pratade tydligen arabiska. Haha ibland e han bara för rolig <3

Idag:
Vaknade av mikaels röst som vanligt hade dock vaknat innan de av att danne gick på toa men kunde då somna om. sen skulle danne dra hem innan hans bror hade vaknat för han hade ju lånat hans moppe lite längre än va han skulle ha gjort :p. Sen frågade syster mig om jag ville hänga med till stan tänkte att jag ändå inte hade nåt speciellt att göra så blev att mikael körde oss till stan. Emelie köpte tränings byxor och jeans och ja hittade ett par skor :). Sen gick vi til ica maxi och köpte naturgodis frukter tidning och ramlösa tuggumi med då:P sen kom jag hem och kollade på sex and the city the movie måste faktiskt säga att den va otroligt bra :)!

Imon:
ingen aning. Ska allafall mublera om i mitt rum och rensa mycket som fan ! kommer fram om jag ska göra något mer imon:P Hade bra

Uppdaterar kanske senare annars imon
love<3


Som avslutning på detta inlägget bjuder jag på en otroligt skön låt


3 senaste skräckisarna

            The Ruins:


Handling:
Fyra amerikanska vänner, på semester i cancún, mexico möter en annan turist vars bror är försvunnen.
De fyra bestämmer sig för att hjälpa honom i sökandet men upptäcker snart att de gett sig in på.

Mina åsikter:
Jag tycker personligen att den är lite överdriven men ändå har den en bra handling. Kan väl säga att de skakade lite i kroppen vissa stunder.

Trailer:



All the boys love mandy lane:



Handling:
Mandy lane är dröm tjejen på high school, het och totalt onåbar.
Under en weekendresa försöker alla få hennes uppmärksamhet,
Men någonstans bland beundrarna finns det en mordisk psykopat.

Mina åsikter:
Älskar denna filmen. absolut värd att slänga sin tid på :)

Trailer:




Saw 4:



Handling:
Jigsaw och hans lärling Amanda är döda, och de två FBI-agenterna Strahm och Perez anländer för assistera detektiv Hoffman med att plöja igenom vad Jigsaw lämnat efter sig. SWAT-chefen Riggs rövas dock bort och kastas in i ett spel som vi inte är helt obekanta med.

Mina åsikter:
Jag tycker om saw filmerna för att det händer saker hela tiden och riktigt läskiga även om dom är lite överdrivna!

trailer:

Så där ja det var 3 filmer från mig 
tippsa gärna om några skräckisar för min skull :)¨

Hade

Film tips?





Någon som har några bra film tips? 

Fredag

Hejsan snyggingar :) Hur mår ni? och vad gör ni? skulle va kul om ni svarade! Med mig är det bra :)<3 Just nu sitter jag här och äter mussli :)

Går dagen:
Tränade ju som sagt riktigt härligt :) blir på måndag igen då blir de yoga :)  Sen kom jag hem och åt massor med frukt gud vad gott det är! Sedan gick jag hem till bea och vi åkte till råslätt sen till vip och träffade victor. Bestämmde att hon skulle sova hos mig det skulle också danne göra men han visste inget förens han kom:P de va de som va meningen. Vi kollade på systrar i jeans sen efter de somnade vi.

Idag:
När pappa kommer hem ska vi käka mat tror de blir nån paj eller nåt :) och sen vet jag inte va ja ska göra ikväll! Nåt roligt på tv ikväll? Nehe nu ska ja väl kolla tv eller nåt uppdaterar kanske senare. kysskyss

Torsdag

Någon som saknar Andra Avenyn?! Jag gör i allafall. De e mer än en månad kvar tills det börjar sända igen.
Va tror ni kommer hända i den kommande sesongen?
Missa inte sesongstarten den 21 septemeber 20.00 på kanal 1.

För er som vill läsa min gamla blogg


Hejs








hemma igen

Hejsan!

Kom hem för ett tag sen och just nu håller jag på och äter. Maten jag har lagat då blev skit god. Jag skar kykling i bitar sen stekte jag de ett tag tog massa kryddor och mest av allt curry mums. sen la ja i hackad lök och champinjoner stekte tillsammans allt. och sen la ja till lite riven ost på och creme frech och banan sen kokade de ett tag och sen blev de klart kokade ris till med as mumsigt:)

Väntar på att pappa ska komma hem så ja kan träna åker med han in till gymmet.:). tänkte faktiskt va snäll och laga mat till han med och skälvklart till syster :).

Efter ja har tränat blir de för mig att ge mig av till Bea och sen ska kanske danne komma och sova hos mig vet inte riktigt.

uppdaterar senare

Kyssar


Kvällsmat

Långt innan pappa kom hem hade ja redan bestämt vad ja skulle ha till kvällsmat egengjord mussli så handlade massor frukt mm och har nu gjort en underbart god mussli.
 Med apelsin eller de e ju inte apelsin och inte clementin ja kommer inte på vad det heter nån som vet?! och persika och mandarin och banan blanda det med havregryn och russin och sen tillsätter yoghurt hur gott som helst ! :)

När ja har ätit upp och pappa har dragit sig från tv ska han köra mig till flahult där ja ska möta upp danne. sen ska ja sova hos honom :).


Uppdaterar imon

hade


Jamie lynn Spears


Jamie Lynn Spears Baby lycka
                   
Jag är lyckligas på jorden"


                                                                  
                                                                                


I en intervjuv berättar jamie lynn om hur förlossningen gick till och hur dottern välkomnas till världen.

Berätta om den spännande dagen då maddie kom till världen!
Den 19 juni på morgonen åkte jag in till sjukhuset. Jag hade massa sammandragingar, och fick ryggmärgsbedövning. Tre timmar senare var de dags för att välkomna lilla maddie. Förlossningen gick verkligen bra.

Var du orolig över förlossingen? Självklart var jag det men det gick som planerat jag är verkligen välsignad.

Va gjorde casey under förlossningen? Han höll mig i handen hela tiden han visste att han inte kunde missa en sekund av de.

Hur kändes det att hålla henne? Casey fick göra det först dom var först av allt tvungna att tvätta henne. Han var mållös han kunde inte tro de. Tillslut fick jag hålla henne och det var fantastiskt.

Vad sa du till maddie när du fick hålla henne tillslut? Du är min baby, du är min baby! Jag var glad att förlossingen var över och att hon va helt frisk det var en stor lättnad.

Berätta om hennes namn! Det var casey som kom på Maddie och jag gillade det verkligen. Briann kommer från en kusin till Casey som dog en och en halv vecka innan maddie föddes i en bil olycka. Han hette brian. Hon är också döpt efter min bror bryan spears. vi la till ett n till på slutet så hon blev en maddie briann.



oh my god!

 

Man dör när man hör hennes röst! hur kan man sjunga så otroligt vackert?!

De va bara de ja ville säga

Hade <3

Va tycks?

Designen gjorde ja klar inatt allt blev färdigt 04.30 då kände ja att de va dags att sova kommer nog göra några ändringar i mellanåt men annars blev ja ganska nöjd va tycker du?

Ställde klockan på 11.00 hade planerat att gå upp de men somnade om ett tag innan ja tog till mig kraft för att orka gå ner och käka frukost. har hunnit städa lite med. Och nu sitter jag här och väntar på maten som syster lagar till mig :) dom senaste dagarna har ja faktiskt lagat mat till mig sjäv men i dag känner jag att det inte finns någon ork till det! Tur att syster är snäll då :)<3      




För er som inte har fattat det här med designen klicka här ------->   
Http://designadinblogg.se

Nehe nu ska ja gå ner och käka uppdaterar kanske senare om ja hinner

Kyssar


Tjaao!

Mitt första inlägg i denna bloggen!

Dagen har spenderats med min underbara lilla pojkvän. Först gick jag upp till flahult och mötte upp han. Satt där uppe och snackade ett tag. Träffade också Lotta (skolassistenten) :) juste ja hon hälsade till dig Bea. Sen drog var och en hem till sig. Fick ju en promenad eller ska man säga två. Innan dess hade jag och danne planerat att träffas kl 18.00 men de värsta va att de spöregnade och jag va tvungen att gå till brodalen och möta upp han. Men tur att de finns tak där för där stannade vi tills regnet slutade ösa. Sen drog vi hem till mig tog av oss alla blöta sliskiga kläder och kröp ner under de värma täcket och pratade och mö tills han va tvungen att dra hem.

Imorgon

Fixa lite saker här hemma. Skulle hjälpa bea ringa till 3 med? och sedan träffa danne som ja ska spendera natten tillsammans med, denna gången hemma hos honom!. De e dom sakerna än så länge har planerat in.

14-16 är de ju vätterfesten någon som ska dit? ja ska iallafall! :)



Ska bjuda på en bra låt faktiskt en av dom få bra rihanna låtarna.






Ne nu ska ja försöka fixa de här med designen just nu ser den för jävlig ut men ska försöka fixa de så gott ja kan kanske tar lite tid men ja e allafall på god väg.

Kyssar!

RSS 2.0