välkomnar en ny familjemedlem <3

Ingen kan ta min underbara signes plats.<3
Men min nya katt kan få en egen plats i mitthjärta <3

Va nästan en vecka sen ja skrev senaste men nu ska ja försöka förbättra mig. Kan berätta lite om helgen. Fredas Va de först skola sen följde Alma med mig till a6 Va tvungen att köpa pennor och plast fickor till skolan. Vi käkade på donken :) Bestämmde mig för att övertala pappa till att köpa en kattunge till mig så början blevatt ja köpte en leksaks mus och ett rosa gulligt katthalsband:). Efter a6 trippen rog vi oss ner på stan gick där ett tag sen tog ja bussen hem och pratade med pappa om en ny katt han sa att ja skulle få de om ja gjorde färdigt mitt rum och städade i hallen. Så gick upp på mitt rum och börjae måla. men kan inte säga att ja målade mycket för somnade tp vid kl 10 va svin trött.

På lördagen vaknade ja tidigt och målade lite till. Men visste själv att de inte fanns en chans att ja skulle hinna klart med rummet innan mikael kulle komma. När han sedan kom övertalade ja han att skaffa en katt ändå så vi ringde till en kille i habo som hade en hona men han va bakfull så vi va tvungn att vänta tills han hade vaknat till :). Under den tiden åkte vi och handlade att grejor allt för att den nya lilla katten skulle känna sig välkommen:). sen ringde vi och tillslut var vi på väg ut mot habo. Väl där blev ja kär i den otroligt söta honkattungen så fick bli henne:) hade redan bestämt namnet på henne innan ja kom dit Molly:)<3 Hon är 13 veckor gammal och hur söt som helst :) Tyckte synd om henne i bilen på väg hem hon spydde och skrek jätte länge fick nästan dåligt samvete. När vi kom hem lugnade hon ner sig lite iallafall. Hon är envis kan bara sova hos mig så fort ja går i från några minuter börjar hon mjaua ända tills ja kommer tillbaka och hela natten ar hon skrikt och hållt mig vaken tur att hon är så söt så man inte kan bli arg på henne :P.

Idag har hon sovit nästan hela dagen så har vatt ganska lugnt men ja ser inte fram imot natten. får hoppas på att hon kan sova inatt :P Just nu ligger hon här brevid mig och sover som en gris. Men nu ska ja väl kela lite med henne sen ska ja sova. hade bra godnatt <3<3

Vad gör man när en familje medlem dör?

Skola surt som fan. Ja och alma var p june och käkade pizza sen gick vi till tutti frutti och köpte godis så nyttiga är vi. Sen va de matte råkade komma lite försent så fick typ skäll sen när ja skulle börja räkna så hade j tatt fel bok så fick ännu mer skäll aa helt efterblivet. Sen va de bild roligare än va ja trodde va ju faktiskt första bild lektionen som ja gick på. Sen vart de möte med skolan får behålla mitt studie bidrag iallafall  om ja sköter mig då alltså och de ska ja göra med.

När ja kom hem frågade ja emelie hur signe mådde. Då sa hon att hon inte mådde så bra och att hon var död. Sprang bara upp på mitt rum och grät hur mycket som helst mamma och emelie kom upp och höll om mig. Emelie berättade att signe låg i pappas rum med öppna ögon helt stel, vågade inte ens kolla på henne bara känslan av att signe låg i huset död gjorde mig gråtfärdig. Sen kom mikael och pappa hem begravde henne i trädgården dom sa att ja skulle hänga med ut men vägrade gå ut ställde mig på alltanen istället men og inte lång tid tils allt brast och ja va tvungen att springa upp på mitt rum. Känns så jobbigt är som att ha förlorat en familje medlem hon va ingen vanlig katt verkligen inte hon va speciell. Hon dog förmodligen av cancer ganska surt att katter inte kan prata. Men ja vet att morfar kommer ta hand om min kisse där uppe i himlen. Kanske blev ett vimsigt inlägg men gråter samtidigt så de är därför.

Men även att ja ska få en ny katt så kommer ingen någonsin kunna ersätta världens bästa signe<3

RIP

Love <3



Kärlek


16 år idag:)

Vaknade av pappa kom upp ocj sjöng och gav mig kaffe. Sen försov ja mig lyckat! Emelie gick på arbets grejs och när hon sen kom hem åkte vi till stan hittade en tröja som ja blev k och hon köpte den til mig tackar. Den är hur mysig som helst <3 Sen gick vi till Wasas eller hur de stavas och mötte upp mamma och syster bjöd mi på mat bakpotatis med kyckling röra hr gott som helst. Efter de tog vi mammas nya bil hon alltid skryter om till ica maxi och köpte natur godis. När ja kom hem tog ja på mig min nya underbara tröja och gick ut o mötte ville och danne. Sen gick jag och danne hem till mig och myste och kollade på one tre hill sen gick vi ut och träffade ville sen körde danne hem mig och nu är ja här och väntar på att han ska ringa mig <3 godnatt

Love<3

Imon: min födelsedag :D



Som sagt imon fyller ja 16 inget att vara stolt över kanske men ja beöver pengar :P sen ska ja få pierca mig i antingen tuttvårtan eller tungan mamma betalar :D men nog om de.

Hur mår ni? själv mår ja rätt okey ont i magen och ögonen av nån konstig anledning. Dagen har vatt okey ganska slapp först engelska som va ganska lätt och den gick oxå fort sen svenska som vi kollade på pretty woman som alla har sett miljoner gånger. Sen slutade ja men väntade i skolan tills mamma slutade så körde hon hem mig.

Imorgon blir de skolan sen träffa mamma och emelie ska fika och sen gå på ikea och shoppa lite till mig bara mig:). mitt rum måste bli klart med men när de inträffar har ja ingen aning om för min roller till målarfärgen har torkat för ja glömde skölja ur den så smart är ja ska fråga pappa om han kan lägga ut pengar till en ny :)


Ja vet att alla tjejer redan vet detta dom som inte vet kan inte veta så mkt om livet. men iallafall pojkar är efterblivna seriöst så skulle ja kunna sitta här hel natten och predika om de här. okey de finns bättre killar men mr perfekt finns inte även om man träffar en kille som ärhur underbar som helst i början så blir dom alltid helt annorlunda efter ett tag. Ja har vatt me om de här och ja har sett folk som har varit med om de också. Tänk om killar kunde lära sig kärlek och lära sig att visa kännslor för ja menar dom kan väl inteva helt fucking känslolösa?!. Ja ja vet att alla killar är olika men de är också alla tjejer fast på ett annat sätt. Många av dom killarna som är mellan 15- 20 år kanske till och med mer är ute efter en sak Fitta! ( asså seriöst jävla äckel ja är ingen sån som går på dina lekar)
 
Ja är lycklig som har en pojkvän som ja har de bra med. Ja säger inte att han är perfekt för de är han inte han gör sina saker ´som kanske inte r bra med de gör ja också. Men Jag älskar han över allt annat ja vet inte va ja skulle göra utan han <3

Ne men nu ska ja ringa min pojkvän sen ska ja kola på one tree hill ska kolla om på alla avsnitten (igen) haha älskar OTH ffs <3<3

Love<3

sjuk:/

Kände att de va dags att uppdatera kanske inte är världens bästa när man är sjuk men ja kände bara att ja va tvungen. När ja vaknade var allt åt helvete Vaknde av extrem huvud/öron verk trotts att pappa gav mig alvedon så gick de inte över.. Min näsa kändes helt förlamad ja kunde defenetivit inte använda den till att andas. Första tanken när ja vaknade va " yes min syster är hemma, då kan hon hjälpa mig att laga nån mat" Men nej de han hon inte hon skulle åka till karlstad och träffa nån kille. Så blev att ja fick äta lite glass var ioförsig inte helt fel eftersom att de är så himla gott när man har ont i halsen. Sen ringde mamma Och frågade om ja behövde något för hon var ändå ledig. Så hon kom med mat till mig och ibumentin men de hjälpte inte heller så nu kan ja nog inte gå till skolan imon heller ja som hade tänkt att skärpa mig nu.

Ne nu roppar pappa på mig måste dra

Love<3

i love love

Vet ni va ja ser att ja inte har bloggat på ett bra tag. Ja har faktiskt varit så otroligt upptagen men massa annat. förlåt !!
Men nu ska ja inte beklaga mig här. Hur mår ni? själv mår ja väldigt bra faktiskt bara de att ja är så otroligt trött men va fan ja kan ju inte sova än. Har ni haft en trevlig helg?

I fredags
Hade inget planerat. så jag och bea ringde till vinh och han vi i stan så vi tog första bästa bussen till staden. när vi kom dit mötte vi "dom" vinh henri och simon som väntade på några killar från vaggeryd (?) sen när dom kom åkte vi runt lite som va snälla oxh roliga :):P

lördagen:
Åkte till ekholms oh köpte färg. Sen va ja me min älskling och han sov hos mig mys:) han hjälpte mig att ta ner lite lister och hyllor och min spegel sen målade ja lite medans han kollade på south park eller hur de stavas? sen kollade vi på film åt kvällsmat och sen myste tills vi båda två slocknade lika fort.

Idag:
Vaknade tidigt väckte danne han blev ju inte så glad fast han somnade om så ja kollade på nyaste avsnittet av one tree hill lycklig när lucas friar till peyton de är dom två de ska va har ja alltid tyckt men de sötaste med oth är lilla jamie :) Man smälter när man ser han:) Sen såg ja att de hade kommit ut ny säsong av prison break men hade helt kommit av mig på 3dje säsongen så nu håller ja på att ladda ner de för fullt. Hur snygg är inte wentworth miller på en skala då? <3

Mitt rum ska total renoveras nu en brun fondvägg och vitt på dom andra väggarna och ny gardrob o nya sängstommar (så småningom) och de roligaste av allt med nytt rum är och pyssla köpa fina små detaljer sånt:) Älskar att måla oxå så nu ska ja ha kul är nästan klar med dom tre vita väggrana


åååh jamie <3 ;)


Våran egna went från PB

love<3

onsdag

Ja har blivit dålig på bloggen nu men ja lovar att ja ska skärpa mig. Men kan tyvärr inte ta de steget idag så blir ett väldigt kort inlägg men nu vet ni ju att ja lever iallafall uppdaterar väl imon förlåt men ja kan inte lova

Love <3

RSS 2.0