Söndag kväll


Silvar <3 :)


Idiot!!

Har inte kunnat skriva på ett tag pga massa olika saker, men nu är ja tillbaka. Hur har eran helg varit?? Min har vatt okej:) i fredags tillbringade jag kvällen hemma hos familjen brandel åt räkor och skrattade :). Gick sedan hem och la mig bredvid min syster som va ledsen:/ låg och pratade och skrattade till halv 2.

Lördagen kom pappa in och väckte oss kl 9 på monnen åt lite frukost och tog på mig sen drog vi iväg till gymmet och körde boxning har fett mkt träningsvärk nu :/. Sen mötte jag upp bea i stan och vi tog bussen till elmia. efter vi hälsat på där tog jag bussen till huskvarna hem till mammi dom köpte hem mat från chili thai hur gott som helst sen satt vi i vardagsrummet och pratade och sen drog vi till nässjö dom släppte av mig vid stationen där silvar mötte upp mig :).  va där till typ klockan 2 sen kom dom och hämtade mig. Kom hem och min syster va fortfarande ledsen så sov bredvid henne vaknade vid 11 av att mikael kom sen åkte vitill chili thai;) och åt , sen blev de ica maxi som vanligt och sen hem ;)

Nehe nu ska ja lägga mig framför tvn hade bäst alla <3


Godmorgon.

Just nu väntar jag på att Danne ska komma hit vi ska prata lite och så. Sen ska ja träffa Bea<3. Imorse när ja vaknade och kollade på mobilen hade jag fått en hel del sms :) tack för att ni bryr er! nehe nu ska ja kolla på svenson svenson tills han kommer men uppdaterar förmodligen senare

pusspåer!

Torsdag!

Vaknade med extrem huvudverk så min syster va tvungen att komma in med alvedon. Ja vet inte va de är med mig har vatt deppig dom senaste dagarna :/ finns ingen som förstår Va bara de ja ville säga nu ska ja lägga mig under täcker och kolla på tv ha de bra!


Tack för att du finns bea!

Tänker på allt nu min uppväxt hur ja va då mot nu. Ja förstår nu hur jobbigt ja gjorde de för familjen, Många barn tror alltid att de är deras fel när föräldrarna skiljer sig. De är offtast inte så men ja vet att dom hade kunnat fixa de om de inte vore för att ja strulade så dom hade ingen tid för nåt annat än att försöka få mig att sluta hålla på med massa skit. Men ja sket totalt i allt ja lyssnade inte dom va inget för mig allt ja brydde mig om va mig själv. Vägrade gå till skolan sprang iväg när dom försökte prata med mig. När ja blev riktigt arg slängde jag sönder saker smällde sönder dörrar. gick från bup till socc för att ja skulle lugna ner mig. Ja vet egentligen inte varför ja höll på så men en dag hotade jag min mamma med kniv de är nåt jag aldrig kommer glömma och efter de pratade dom om att ja skulle bo på nåt hem när dom förklarade va ja skulle få göra blev ja rädd ville ju inte lämna huset och bo på nåt jävla hem där ja inte känner en jävel så efter de började ja bli bättre.

Efter ett tag blev de att ja va tvungen att genomgå en opperation kunde inte äta efter de. Men för att ja skulle få komma hem v ja tvungen att äta upp maten som dom hade gett mig men kunde inte så pappa hjälpte mig. Kommer ihåg hur många som brydde sig men fattade inte att ja va älskad. Åt inte på flera månader pappa försökte med allt men kunde inte äta mina föräldrar följde med mig överallt för att hålla koll på mig. Började äta lite smått igen kom ihåg att jessica fick mig att börja äta :). De va strax efter de mina föräldrar skiljde sig de va nog min och min systers hemskaste dag kommer ihåg att mamma låste in oss på emelies rum och båda skrek och grät. Jag smet ner och gömde pappas vapen strax efter de kom mormor och körde iväg oss mormor berättar att jag sa " de känns som vi är med i en film". När vi kom hem till mormor så höll morfar om oss och kommer ihåg hur arg han va på mamma.

Sen har ja minne av att mikael tog med oss till piren och bjöd oss på glass eller va de kanske dan efter(?) Pappa låg på sjukhus länge efter de hälsade på han och när han kramade om mig och emelie och sa förlåt alla grät. När han sedan flyttade tillbaka ville jag bara bo hos honom ville inte lämna han ville verkligen inte att samma sak skulle hända igen både jag och emelie flyttade ner till pappas rum och sov bredvid han varje natt ingen av oss ville att han skulle lämna oss. Morfar lämnade alla med stor sorg 2006. Morfar va inte en vanlig morfar han va verkligen speciell han kunde få vem som helst på bra humör. Begravningen va hemsk ville va stark höll min syster hårt i handen under hela tiden när ja skulle lägga rosen på kistan brast allt kunde inte fatta att min morfar va borta föralltid började skärpa mig sen han dog ville inte göra han besviken. slutade oxå med att va rädd för att dö efter han dog för dör jag så kommer jag ju få träffa han personen ja kände mig mest trygg med!.
Nu skulle ja aldrig få för mig att försöka skada nån i min familj!

( nu ska ja sova va bara tvungen att skriva av mig lite)



Hade bäst

**** !

Ja är inte på humör för att skriva så mkt. Men ville bara säja Hej :)

Pussdåå!


Taaaaaack

Du vet vem du är du fick mig på bättre humör :)

Deprimerad

Tur att de finns folk som kan få än på bättre humör! ni betyder <3

Hemma hos mamma



Är hemma hos mamma nu hon fyllde år i fredas så jag och emelie är här och firar henne lite. Men uppdaterar senare

Pusspuss



Hittade en bild på mamma och hennes man :) haha

nässjö

Idag har jag vatt i nässj med bea oc träffat silvar och folk :)

cool dröm inatt ;)

Pigg? NEEJ! Daniel sov hos mig inatt vi bråkade lite men de fixade sig ganska fort. Vaknade av att pappa bankade på dörren och sa att ja skulle gå upp ångrade då att ja hade tackat ja till att köra ett boxnings pass på gymmet. Men fick kämpa upp missade dock frukosten så pappa tvingade i mig äcklig energikaka. Jobbigt som fan men som tur va så va bea me så ja slapp va där med alla pojkar själv.

Nu sitter ja hemma och är helt slut. Ikväll blir de film tittande med syster. Nu hinner ja inte blogga så mkt mer ska nämligen hem med min molly till bea som nyss har bakat:). Hade fint alla <3

En sak till. om du hatar mig så mkt varför bryr du dig ens dessutom om du tog att ja dissade dig så hårt så får du skýlla dig själv äckel!. Juste jag dissade dig säg inget annat. För att du är så jävla omogen. De finns så mkt ja vill säga till dig. Eller skrika till dig!! Snälla du är lite väl för gammal för att leka den du försöker va. Skaffa dig ett liv och låt mig va!! Hejdå!!

Tisdag

Heej hur är de? Med mig är de inte speciellt bra men de känner ja inte för att ta upp här sorry. Just nu ligger ja i min "nybäddade säng" eller aa den va nybäddad tills min kattjävel kom och rev upp hela handen på mig och sen virvlade in sig under mitt lakan. Ja är inte på bra humör idag alls så förlåt! Annars har de vatt en extremt långtråkig dag Bea ringde och väckte mig kvart i 8 meningen att ja skulle gå upp väldigt mycket tidigare men stressade som fan och skyndade mig hem till bea. När ja va där så ringde rolf och sa att vi inte skulle till skolan förens halv 1 väldigt kul att höra! ... not!

Men vi tog en tidig buss ändå eftersom båda va vakna och färdiga. Messade vickis och åkte till stadsgården och va med henne lite. Va tvungna att åka till bd före 11 eftersom busskortet skulle gå ut så fick vänta i skolan en och en halv timme innan vi skulle träffa dom nya lärarna. Men tillslut va klockan halv 1 och vi samtalade med dom tog ca 3 minuter sen va vi klara och fick åka hem. gjorde vi dock inte utan tog bussen till stan gick lite där och kollade. Sen gick vi till guldsmeden eller va de heter och väntade på beas pappa i ungefär ett år.

Tänkte åka till flahult och prata med biträdande rektorn om praktik plats men eftersom beas lillebror hade utvecklingssamtal så hann han inte släppa av oss där så vi fick sitta på tabergskolan i typ en timme men som tur va så hade vi en data.

Imon är ja då ledig eller aa ja är ledig hela veckan eftersom ja inte ska på möte på iv på lördag(?) fråga mig inte varför så får förmodligen inte börja förens på måndag. Bäckadal är så sega asså pallar inte va hemma mer har fan haft sommarlov i flera månader känns de som. Men en sak som är bra är ju att ja får studiebidrag.

Juste ja tro inte ja ska praktisera på flahult! utan på dagiset kanske:P

Menmen nu ska ja göra ingen aning men är inte de minsta trött och silvar är tråkig för hans mobil är cp va meningen att ja skulle snackat med han. Men jaja

om ja kommer ha extremt tråkigt så kanske ja kommer på nåt extret tråkigt att skriva om här jaja

Pussas



promenad

Yes kom nyss hem från en lång promenad som gicks med Bea. stannade dock på nova och käkade på vägen haha men ändå gick för den extremt branta backen bakom konsum. så lite duktiga va vi allt :). Kollar just nu på the simpson haha kanske inte världens roligaste men finns inget bättre:P. Imon börjar skolan men fattar inte när ja börjar för att syon inte svara på de men får väl ringa han imon innan skolan början. för han sa att han skulle ringa men de har han inte gjort än.


skriva lite om dom senaste dagarna.
Torsdag: Var på stan med syster och bea köpe en vinter jacka och sen åkte ja hem. Och sov hos bea.
Fredag: Vaknade kollade på film sen kom vinh åkte hem mamma kom och hämtade mig sen va ja med danne.
Lördag: Träffade faster som ja inte träffat på ett år käkade räkor och massa gott sen åkte ja hem. sen tog pappa och ja bilen upp till österrängen han skulle på fest och jag träffade silvar :).
Söndag: åkte till stan med faster farbor pappa pch syster åt på chili thai sen åkte vi till a6 och ja fick en parfym och nya hörlurar till ipoden av farbror. sen åkte ja hem och va med bea.

Jaja nu ska ja äta pusshaj




 


Onsdag.

Är hos mamma nu kollar massa ny musik som ja kan lägga in på ipoden. Idag åkte jag och bea till skolan och rolf sa att han inte hade fått svar än men ska ringa han imon så är ledig. uppdaterar när ja kommer hem

Ps. förra inlägget skrev ja igår men de cpade så kom in idag:P

Pussar

När ja va liten hade ja en guldfisk men ja glömde mata den så slutade med att mamma spolade ner den i toan ;)

Haha läste mitt förra inlägg va ganska mkt stavfel så fixade till de:P. Idag va ja ledig hur gott som helst har vatt duktig och städat och lagade mat till Danne och pappa :) hehe sen låg ja och danne i sängen hela dan kollade på film. Har ingen direkt ork till att blogga just n

Lollo goes Iv barn!

aha snackade med våran lilla söta syv rolf idag haha kom fram till att iv va de bästa alternativet även fast min pojkvän kommer mobba mig för de ett bra tag eftersom ja gick från en bra linje till iv men den va faktiskt ingen bra linje för mig!

Annars har dagen varit slapp åkte från skolan typ halv 11 hem till beas mormor och åt macka och körde nutidsorigentering haha fick då mest fel men kan ju inte hjälpa att brandel familjen lyssnar på nyheterna 24/7 ;). efter de tog ja bussen till mamma stannade där länge och lagade mat min mumsiga mat ;). kollade på en as bra film med men kommer inte ihåg va den hette:p. Fader hämtade mig kl halv 7 så drog vi och köpte mjölk sen blev de hem till bea och kollade på saw 5 haha kass!. Nu sitter ja här snackar i tele hungrig är ja med men kan ju int käka nu haha.

Hade <3

Livet leker med mig

Hej längesen ja vet men hur mår ni? själv mår ja piggt lite för pigg för att kunna somna klockan är närmare 2 och bara några få timmar kvar tills ja ska gå upp till skolan men ska inte dit för ens senare eftersom verken ja eller bea vet va vi ska ta vägen nu. antingen hr på bd eller Iv bara för pengarnas skull sen söker ja in på bf nästa år.

Helgen har gått extremt fort. Fredas åkte runt massor åt på wock och company (stavning?) sen åkte hem för att ha mys med min danne.Lördagen sov som en gris vaknade vid 13 och kollade film följde danne hem och sedan blev de till att gå hem och kolla mer film. På kvällen blev de kajsas place med jennie kajsa bea och vinh. sjöng sing star och spelade gh haha fan va bäst ja va Noot. haha sen allafall kom danne till mig och sov igen :) MYYS<3. och idag då sån slappar dag vaknade kollade på världens cpigaste film haha kommer inte ens ihåg va den hette sen åkte danne hem och ja vandrade hem till bea där hon bjöd på god mat och glass och stuff haha sen nördade vi oss framför tv och spelade sims på playstation 2. slutade med att pappa ringde och sa att de va dax att komma hem då vi kom på att vi hade suttit där i typ 5 timmar haha.

Nu ligger ja i sängen har bestämt mig för att stänga av datan och försöka sova så ja uppdaterar imon hade.


RSS 2.0