Party imon:)

Gud va ja längtar nu ska snart iväg till stan och ta en fika med alma. Sen kommer rikard och hämtar upp mig och vi ska köpa kläder och sånt:).

Idag vaknade jag kl 9 av att de va nån som spelade as hög musik mamma hade gjort frukost. Hur gott som helst sen va de bara att skynda sig iväg för att träffa mormor. Efter de följde ja med mamma och kollade på en kattunge de va inte lika söt som min lilla molly:


Nehe nu ska ja ta på mig måste snart gå till bussen. pussar

Jamie Lucas Scott/ Jackson Brundage



OTH:
Jamie Lucas scott är son till haley och nathan scott. I början hade han ingen kontakt med sin pappa. På Lucas och lindays bröllop blev jamie kidnappad av carry som brukade vara hans barnvakt men blev sparkad när hon blev på kommen försöka komma allt för nära nathan. Men hans farfar Dan scott hittade var hon gömde honom de va också första gången jamie fick träffa sin farfar. Han fick en jätte bra vän Quinton "Q" som blev skjuten och dog. Han blir mobbad i skolan för att han bär på en mantel till minne av Q. Men de får pappa nathan fort stopp på.

Utanför OTH:
Jackson Brundage föddes den 20 november 2001 i kalifornien USA. Han har medverkat i filmen Lime salted Love och Einstein pals och i tv serien las vegas dock bara i ett avsnitt. Jackson är mest känd i tv serien  One tree hill

One tree hill

Alla Älskar väl one tree hill.

Va tycker du?


Medverkare:
 

Kommer från och med idag skriva lite om varje person var och varannan dag!


Laaat!

                                        
                               





                                        Idag har ja bara vatt allmänt lat. Kollat på leagally blonde
                                        och one tree hill hela dan. Ja vet att ja skrev i förra inlägget 
                                        att ja skulle städa och fixa idag men de blev inte så ska
                                        förmodligen göra de senare eller imon för känner att mitt
                                        rum börjar se ut som en svinstia. Va händer på lovet då?
                                       Ja själv ska kanske träffa alexandra imon på torsdag skulle
                                        ja kanske skulle hitta på nåt me alma och helgen blire
                                jennie ;). Nehe nu ska ja ta tag i min dag och gå upp ur sängen. Hade

             

morgon!

Vaknada 5 i morse men lyckades tillslut somna om efter en timmes plågande. Dagens planer är förmodligen att städa mitt rum damma damsuga byta lakan ska tvätta massor hela dan. Senare ska ja förmodligen va med danne <3. sen ska ja rensa min kamera på bilder ja har tagit den senaste tiden. kanske de blir en promenad med bea oxå?. Ja drömde en as konstig dröm att ja åkte tåg för ja hade tråkigt kom till ett jättekonstigt ställe med skit konstiga människor. Skulle kolla när de gick ett tåg tillbaka hem men de visade sig att de bara går en gång om året så ringde mamma och frågade om hon kunde hämta mig ja de kunde hon men hon ville veta va stället hette de hade inte ja en aning om så va tvungen att fråga en gammal dam med lustiga kläder vad staden hette ja kom inte ihåg va hon nu men i drömmen berättade ja för mamma vastaden hette iallafall. Sen va ja helt plötsligt hemma hos madde och dom. Och frågade om dom hade sett filmen som ja hade huvudrollen i. Dom svarade nej då sa ja nehe men de e bara gå in på tankafett och ladda ner den. Haha den drömmen va den cpigaste ja har haft på länge. nehe nu ska ja gå ner och sätta på en tvätt och sen laga till mig nåt att äta. uppdaterar senare ciao!

tomma ord eller inte?

har nyss kommit hem från en långpromenix med bea de va hur härligt som helst. Snackade massa minnen och massa cpiga killar vi har haft i våra liv haha. Du får inte säga så ja blir orolig asså ja älskar dig mest av allt du vet de och kommer alltid finnas imitt hjärta lova att aldrig lämna mig älskling <3<3

Seeg dag!!

En extremt tråkig och lång dag. Sov hos bea från igår och idag. bara massa film igår kollade vi på halva goal 2 och sen picture this och the cicle när vi vaknade kollade vi de sensate avsnittet av one tree hill eller ja iallafall hon gick och mötte vinh när dom kom kollade vi på typ rest stop dont lock back eller hur de stavas den va helt konstig den biten vi såg allafall sen tog vi bussen till nova och käkade sen gick vi hem till bea ja hämtade min dator gick hem och tog de lungt. sen tog ja me mig molly till bea tur att hon är så lugn. sen gick ja hem och har inte gjort nåt sen dess. Nehe nu ska ja ta nåt o äta hade bra sötoon<3<3 En sak till moget lägga upp den texten seriöst skaffa dig ett liv va bara de hejdå!!

KÄRLEK


God morgon!

Eller morgonen kanske inte är så god trotts allt regnet öser ner utanför himlen är helt vit och mitt huve verker mer än någonsin. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar idag blir de pannbitt med potatis och brunsås som är nåt utav de godaste jag vet. Vet inte va som ska hända idag funderar på att bara ta de lugnt eller kanske ner med pappa och löpa på gymmet. Fast mest avallt känner ja bara för att ta fram ett antal filmer och bara lägga mig i sängen och käka clementiner i fulla mängder.

Igår gjorde ja inte alls mkt ändrade ite småditaljer i bloggen men är inte klar med den på långa vägar. De va oxå 5 månader jag och danne har vatt tsm.

Blir inte så många rader nu men uppdaterar senare:)

hade bra gullungar<3

tired

Har fixat lite småsaker som ni ser blir mer när ja orkar är trött nu danne har redan deckat ska nog me sova nu eller kanske kolla film men uppdaterar imon:)


Renovera bloggen?

Nu är de lov och ja har massor med tid till min blogg funderar på om ja ska renovera den så den får en helt ny look:). ska tänka igenom hur ja vill ha den kanske till och med börjar idag så om ni undrar vfr de kommer se konstigt ut ett tag så vet ni ju svaret nu. Och eftersom man har en otroligt seg pojkvän så har ja all tid i världen.

Idag vaknade ja 11 av att min farbror komhem till oss blev ju inte många timmars sömn i natt eftersom ja kom hem halv 4 sen kunde ja inte somna direkt heller. Därför kommer ja somna väldigt tidig idag de får danne leva med. Jaha filmen va okey igår dock mest småbarn där men va fan;) Nehe nu måste ja ut och möta danne.

Hade<3

bio idag:)

Nu kommer ja bara blogga när ja har tid vilket ja förmodligen kommer ha rätt mkt nu att skriva i min blogg är nåt av de roligaste ja vet. Just nu sitter ja i köket emelie sitter på andrasidan köksbordet och båda sitter framför en dator:P kände verkligen för att skriva några rader här nu:). Kan ju berätta att ja ska på bio idag:). om ja längtar? JAAA har väntat på premiären av high school musical 3 hur länge som helst :) De blir jag bea jennie och två av hennes kompisar ( frida och hanna:) ). Så i onsdags åkte jag och jennie in och fixade fem bra platser kl 21.00. Förhoppningsvis får ja mina pengar idag med ska fråga mamma om hon kan köra ner mig till bankomaten :)
Eftersom ja vet att min farbror läser min blogg så kan ja passa och säga att pizzan kostade 80 kr lånade 40 av emelie och 40 av bea :P.

PÅ lördag har ja och danne vatt tsm i 5 månader:) och mkt längre ska de bli!! jag snackade med Alex i onsdags hur länge sen som helst men allafall vi är bra kompisar nu de känns bra iallafall:)<3

Snart kommer mamma med grillad kyckling :) så nu ska ja dra

hadebra<3

Juste ja fick en  ny ipod i tisdags med :)


Freda kväll

Jaha sítter just nu i min säng och väntar på att danne ska ringa men han är ju lika seg som vanligt. Han ska nämligen sova här inatt menmen. Min dag har allafall varit okey hade sovmorgon åkte med bussen som gick 19 över 11 till skolan och gick på matten lite. Våran matte lärare är ju knäpp men han höll med mig om att livet är för kort för att gå i skolan iallafall. Efter skolan gick ja och Bea till Johans där jennie har sin APU hälsade på henne väntade där tills hon slutade sen drog vi till june och träffade hennes klasskompis Frida Sen skulle vi åka med rikard men fick inte plats alla i hans lilla bil så ja och bea drog till huskvarna gick där ringde typ folk men alla va tråkiga så vi åkte tillbaka till stan sen tog vi bussen hem lite kortfattat orkar inte skriva allt. Sen har ja bara vatt hemma och nu är ja svin trött.

Ge henne en chans du kan inte få reda på om hon har förändrats om du inte gör de sluta va sån mes va en man!!

( Förlåt om ja sårade dig. Ville verkligen finnas där ja vet hur dåligt du mår men de är långt att åka till dig önskar ja kunde va hos dig och få allt ont inom dig att försvinna. Ja kanske är en "fitta" eller va du kallar mig men ja försöker verkligen de gör ja!!)


bf

Igår på min extremt tråkiga teori lektion fick ja ett sms av bea som piggade upp mig. Hon frågade om ja ville byta till bf med henne. Självklart ville ja de eftresom att ja velat gå där hela tiden. Men iallafall så gick vi och pratade med kuratorn och efter de åkte vi upp till sanda och pratade med syv där och dom sa att dom hade platser kvar. Så ja och bea ska åka med våra mammor til sanda på måndag på möte med henne och förmodligen så ska vi få byta klass:D. kommer ju självklart sakna min gamla klass:/. menmen florist är inget ja vill bli.

Så nu behöver vi bara gå på svenskan engelskan och matten i skolan de kommer förmodligen härligt imon är de sovmorgon sen en lektion på 40 minuter sen slutar vi härligthärligt. ne nu orkar ja faktiskt inte blogga mer. hade pusspåer <3


Sometimes i wish

Ja är inte bra på de här med blogg men ja ska försöka bli bättre. Hur är de me er? själv helt okey min feber är borta iallafall. 
Just nu sitter ja i min säng med min lilla kisse bredvid mig de är ju inget ovanligt de ända hon gör är att leka i mitt rum eller sova i min säng dom ända gångerna hon är nere är när hon ska äta gå på toa eller när danne sover över och ja stänger min dörr. Då är andra valet vardagsrumsbordet som sovplats. Eftersom danne sover här rätt mkt nu för tiden så får hon stå ut med de. Känns näsan som ja och danne bor ihop nu för tiden sover vi hos varandra typ varje dag:) men de är ju inte helt fel. <3

I helgen: ska träffa rikard kanske var ju rätt länge sen:(. sen blir de danne på lördag hela dagen för han ska ju hem till jocke och tönta sig. sen blir de till att va med alma på kvällen:) nice<3. Sen på söndag ska ja och danne på bio ska bli skoj. haha. De är de ja ska göra i helgen om inget ändras.

Have i nice friday honeys
KISS

Dålig uppdaterare

Ja vet att j ainte har bloggat på länge men har inte haft tid de var ungefär en vecka sen ja bloggade senast. Kan skriva litevasom har hänt.

Lördag: fick katten somja skrev i förra inlägget.
söndag: Var med danne som sov hos mig från lördagen var en jobbig natt med molly som skrek hela natten.a hemma
Måndag: skolan sen stan med bea.
Tisdag: va gjorde ja då?
Onsdag: Va hemma pga att ja inte kunde sova på hela natten. Sen sov ja hos danne
Torsdag: elmia garden med klassen. sen hem och danne kom och sen sov han hos mig.
Fredag: Förljde med alma till gräshagen till hennes pojkvän sen hem och sov
lördag: Danne kom vi kollade film sen sov vi
Söndag(idag): Danne och ja kollade tv hela dagen och myste med molly som har fått öronskabb och ja och emelie droppade några droppar i hennes öron

Jaja nu ska ja dra hade
pusspuss

RSS 2.0